KOMPRESIJSKE BLAZINICE ZA HLAJENJE IN GRETJE

32.99

Blazinice za večkratno uporabo se lahko segrejejo ali ohladijo za lajšanje bolečin, povezanih z dojenjem.

Kategorija:
  • Brez poštnine nad 39€
  • 100% varen nakup

Materiali: Bombažne prevleke: 100% bombaž
Gel blazinice (zunaj): PVC, poliester
Gel blazinice (znotraj): 61% voda, 35% glicerol, 4% karboksimetil celuloza.
Dimenzija: Kompresijska blazinica – 245 x 180 x 20 mm
Bombažna prevleka – 260 x 185 mm
Vsebuje:
2 x Kompresijska blazinica za hlajenje ali gretje – Rdečkasta/Siva
2 x Bombažna prevleka
1 x Prenosna vreča za shranjevanje (Bluestone)

Opis izdelka:
Pomirite bolečine povezane z dojenjem, s Haakaa kompresijskimi blazinicami za večkratno uporabo za hlajenje ali gretje. Segrejte jih, da olajšate nelagodje, ki ga povzroča mastitis in nabrekanje. Lahko pa jih ohladite v hladilniku ali zamrzovalniku, da pomirite vnete ali otekle prsi in bradavice. Vsaka blazinica ima mehko bombažno prevleko, ki zagotavlja zaščitno plast med blazinicami in vašo kožo, ter priročno prenosno vrečko za shranjevanje. Primerno je za prsi vseh oblik in velikosti.

Lastnosti:
● Blazinice za večkratno uporabo se lahko segrejejo ali ohladijo za lajšanje bolečin, povezanih z dojenjem.
● Segrejte blazinice da pomagate pomiriti simptome mastitisa in nabreklosti.
● Vstavite blazinice v hladilnik ali zamrzovalnik za pomiritev vnetih ali oteklih prsi in bradavic.
● Bombažne prevleke zagotavljajo plast učinkovite, a nežne zaščite med gelnimi blazinicami in vašo kožo.
● Brez BPA in ftalatov.

Čiščenje in nega:
Kompresijske blazinice ročno umivajte v topli milni vodi. Bombažne prevleke operite ročno ali v pralnem stroju na nizki temperaturi, za občutljivo perilo. Obesite, da se posuši.

Navodila za uporabo:
Lahko se ohladi, zamrzne ali segreje. Uporabljajte le največ 20 minut hkrati. Pred nanosom vedno preverite temperaturo blazinice.

Ohlajeno: hranite v hladilniku vsaj eno uro pred uporabo. Vsako blazinico vstavite v bombažno prevleko, preden jo položite na kožo.

Zamrznjeno: hranite v zamrzovalniku vsaj eno uro pred uporabo. Ko je zamrznjena, vstavite vsako blazinico v bombažno prevleko, preden jo položite na kožo. Ne nanašajte zamrznjenih kompresijskih blazinic neposredno na kožo, saj lahko to povzroči opekline z ledom.

Ogreto:
Metoda z vročo vodo – priporočamo, da blazinice segrejete tako, da jih previdno potopite v vročo vodo za 3-5 minut. Ne uporabljajte vrele vode. Preden odstranite blazinice, odcedite vodo. Ko se segrejejo, previdno ravnajte z blazinicami in jih vstavite v bombažno prevleko, preden jih položite na kožo. Ne nanašajte vročih kompresijskih blazinic neposredno na kožo, saj lahko to povzroči opekline.

Metoda z mikrovalovno pečico – Upoštevajte, da lahko blazinice v mikrovalovni pečici povzročijo neenakomerno porazdelitev toplote. Blazinice položite na čisto, suho ploščo v mikrovalovno pečico za 20 sekund, nato pa v korakih po pet sekund, če je potrebno. Prepričajte se, da se blazinica med vrtenjem ne drgne ob stene ali strop vaše mikrovalovne pečice. Mikrovalovni vrtiljak se mora vrteti skozi celoten cikel ogrevanja. Ko se segrejejo, previdno ravnajte z blazinicami in jih vstavite v bombažno prevleko, preden jih položite na kožo. Ne nanašajte vročih kompresijskih blazinic neposredno na kožo, saj lahko to povzroči opekline.

Opozorilo:
Redno preverjajte stanje izdelka. Zamenjajte, če izdelek kaže kakršne koli poškodbe. Hranite stran od ostrih predmetov. Za čiščenje kompresijskih blazinic uporabljajte samo ščetke z mehkimi ščetinami ali mehke gobice. Trda čistila lahko opraskajo površino. Tega izdelka ne uporabljajte za nič drugega kot za predvideno uporabo. Izdelek hranite na hladnem in suhem mestu in se izogibajte neposredni sončni svetlobi. Ne stiskajte ali stresajte na silo. Ne odpirajte ali prebadajte blazinic. Če blazinice puščajo, jih takoj zavrzite. Samo za zunanjo uporabo, ne zaužijte. Ne nanašajte na občutljivo kožo ali odprte rane. Ne zaspite z uporabo blazinic. Če pride gel v stik z očmi ali kožo, ga temeljito sperite s toplo vodo. Za močne, dolgotrajne ali kronične bolečine se posvetujte s svojim zdravnikom. Ta izdelek ni igrača – hranite izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov.

Prosim upoštevajte: Če so blazinice prevroče ali premrzle za vaše udobje, jih zavijte v dodatno plast blaga, na primer brisačo

Košarica
KOMPRESIJSKE BLAZINICE ZA HLAJENJE IN GRETJE
32.99
Scroll to Top