Kineziologija

 • Kineziologija

  CURETAPE® Punch (Bež) 500x5cm

  16.35

  Kakovost Punch traku je enaka liniji Classic, vendar so ti trakovi opremljeni z luknjami. Perforirani vzorec povzroča razlike v tlaku znotraj nanesenega traku, zaradi česar receptorji v koži in fasciji prejmejo še več dražljajev. CureTape® Punch zagotavlja povečano raztezanje in deluje tridimenzionalno. Linija Punch je zelo primerna za lajšanje bolečin in za številne limfne aplikacije.

 • Kineziologija

  CURETAPE® Art (Tattoo) 500x5cm

  16.35

  CureTape Art je narejen z edinstvenim postopkom tiskanja, pri katerem se barvilo popolnoma absorbira v vlakna in tako ohranja površino gladko in mehko. Vpadljivi odtisi CureTape® Art se odlično kombinirajo z obstoječimi barvami CureTape Classic. Material je izdelan iz elastičnega visokokakovostnega bombaža in ima enako lepilno akrilno plast kot linija Classic.

 • Kineziologija

  CURETAPE® Sports (Limeta) 500x5cm

  16.35

  CureTape® Sports trak je izdelan iz viskoze, polsintetičnih vlaken z naravno osnovo. Viskoza ima enako udobje kot bombaž, čeprav ima mehkejši pridih in se hitreje suši.

 • Kineziologija

  CURETAPE® Classic 500x5cm

  15.35
  Moder
  Črn
  Zelen
  Bež
  Oranžen
  Roza
  Clear

  Elastičen bombažni material CureTape® Classic vsebuje zračno in hipoalergeno akrilno lepilo, ki zagotavlja udobje in združljivost z različnimi tipi kože.

 • Kineziologija

  MTC® PRIROČNIK

  54.90

  Priročnik je napisan v angleščini in je namenjen predvsem medicinskim/para-medicinskim strokovnjakom. V prvem poglavju so opisani in utemeljeni učinki uporabe trakov. Teme, ki jih zajema knjiga so tudi zatekline, bolečine, srbenje ter limfni sistem. V naslednjih poglavjih pa so prikazane praktične aplikacije kineziološkega tapinga.

Košarica
Kategorije izdelkov
Izdeleki v akciji
Izberi znamko
Filtriraj po ceni
-
Scroll to Top