Otroški program

 • Otroški program

  Hladilna obloga za otroke Frio Pad

  6.86

  Frio blazinice so hladilne obloge za čelo, ki omogočijo takojšen hladilni učinek in nudijo olajšanje otrokom z blago vročino. So varne, priročne in takoj pripravljene za uporabo, brez predhodnega hlajenja ali zamrzovanja. Blazinice vlažijo in hladijo v obliki hidrogelnega obliža. Frio blazinice spodbudijo izhlapevanje, znižajo vročino omogočijo hladilni učinek.

 • Otroški program

  Dekongestivni obliž za otroke Spiranto patch

  5.22

  Spiranto obliž  sestavljata balzam iz eteričnih olj evkaliptusa, mete in sivke in matrični tip samolepilnega troslojnega obliža.

  Spiranto obliži se uporabljajo za  izboljšanje dihanja in za zmanjševanje nabreklosti nosne sluznice. Sproščajo naravne hlape evkaliptusa, kar olajša dihanje, posebno preko noči. Aktivne učinkovine (evkaliptus, sivka in meta) v Spiranto obližu ožijo razširjene žilice v nosni sluznici, zmanjšujejo nastajanje nosnega izcedka in zmanjšujejo zamašenost nosu.

  • Izboljša dihanje in zmanjšuje neugodje, ki nastane pri zamašenem nosu.

   

 • Otroški program

  KOMPLET PODAJALNIK IN ZAŠČITNI POKROVČEK ZA SVEŽO HRANO (Food Feeder) blush barve

  22.99

  KOMPLET PODAJALNIK IN ZAŠČITNI POKROVČEK ZA SVEŽO HRANO (Food Feeder) blush barve

 • Otroški program

  SET SILIKONSKA PRSTNA ŠČETKA ZA ZOBE

  10.99

  Začnite ustno higieno vašega malčka s silikonsko prstno ščetko za zobe Haakaa! Zasnovana je posebej za vzgajanje pozitivnih in pomembnih zobozdravstvenih higienskih navad vašega otroka že od malih nog.

 • Otroški program

  GRIZALO ZA ZOBKE-SILIKONSKA KRONCA

  13.99

  Grizalo za zobke – Silikonska kronca je izjemno mehka in upogljiva, z obliko in velikostjo, ki olajša držanje za male roke. Ne samo, da dvignjene izbokline in robovi ob strani pomagajo pomiriti dojenčkove boleče dlesni, ampak tudi spodbujajo senzorični razvoj in motorične sposobnosti vašega malčka!

 • Otroški program

  GRIZALO ZA ZOBKE-SILIKONSKA ŽOGICA

  15.99

  Haakaa silikonska žogica za izraščanje zob je popoln pripomoček za malčke, ki jim začenjajo izraščati zobki. Njegova oblika, ki jo je enostavno držati, in mehak silikonski okvir sta dovolj tanka, da se prilegata dojenčkovim usti, hkrati pa nudita olajšanje. Našo žogico za zobe lahko postavite tudi v zamrzovalnik, da zagotovite dodatno lajšanje hlajenja tistih bolečih dlesni!

 • Otroški program

  MASAŽNI APARAT ZA PRSI

  59.99

  Masažni aparat za prsi Haakaa je popoln prenosni pripomoček za vsako mamo, ki doji ali črpa mleko. Izboljša pretok mleka, omogoča hitrejše odvajanje in hitro in učinkovito praznjenje dojke. Ima tudi velike koristi za zdravje, kot je odmašitev zamašenih vodov za preprečevanje mastitisa in lajšanje bolečih in občutljivih prsi.

 • Otroški program

  KOMPLET SILIKONSKA PRSNA ČRPALKA & STEKLENIČKA 3. GENERACIJE 160 ml (marelične barve)

  53.99

  Priročna kombinacija za vse doječe mame, ki vsebuje silikonsko prsno črpalko Haakaa in silikonsko stekleničko za dojenčke 3. generacije. Materino mleko lahko črpate direktno v snemljivo silikonsko stekleničko, nato pa zamenjate nastavek in namestite nastavek s cucljem, ki omogoča hranjenje direktno iz stekleničke.

 • Otroški program

  SILIKONSKA PRSNA ČRPALKA 2. GENERACIJE – SET ZA NA POT

  59.99

  SILIKONSKA PRSNA ČRPALKA 2. GENERACIJE – SET ZA NA POT
  Haakaa set za na pot 2. generacije je bil ustvarjen za zaposlene mame, ki nimajo časa črpati mleka doma na kavču. Prsna črpalka Haakaa, z enim samim stiskanjem izvleče vaše tekoče zlato z močjo neprekinjenega sesanja – brez hrupa, brez elektrike in brez kablov.

 • Otroški program

  SET SILIKONSKA PRSNA ČRPALKA 2. GENERACIJE 100 ml IN POKROVČEK ROŽICA (ORANŽNA)

  32.99

  Priročna kombinacija 100% silikonske prsne črpalke Haakaa in pokrovček rožica!

 • Otroški program

  SET SILIKONSKA PRSNA ČRPALKA 1. GENERACIJE IN POKROVČEK ROŽICA (BELA)

  29.99

  Priročna kombinacija 100% silikonske prsne črpalke Haakaa 1. generacije in zamašek rožica! Silikonska prsna črpalka Haakaa je popoln element za vse doječe mame.

 • Otroški program

  SILIKONSKI ZBIRALNIK MATERINEGA MLEKA HAAKAA– PIKAPOLONICA 40ML

  23.99

  Silikonski zbiralnik mleka Haakaa Pikapolonica je odlična alternativa blazinicam za prsi v času dojenja, za vse mame, ki želijo prihraniti vsako kapljico mleka, namesto da jo vpijejo.

Košarica
Kategorije izdelkov
Izdeleki v akciji
Izberi znamko
Filtriraj po ceni
-
Scroll to Top