Hladilna obloga za otroke Frio Pad

6.86

Zaloga: Na zalogi

Frio blazinice so hladilne obloge za čelo, ki omogočijo takojšen hladilni učinek in nudijo olajšanje otrokom z blago vročino. So varne, priročne in takoj pripravljene za uporabo, brez predhodnega hlajenja ali zamrzovanja. Blazinice vlažijo in hladijo v obliki hidrogelnega obliža. Frio blazinice spodbudijo izhlapevanje, znižajo vročino omogočijo hladilni učinek.

Šifra: 0572 Kategorija:
 • Brez poštnine nad 39€
 • 100% varen nakup

Frio blazinice so hladilne obloge za čelo, ki omogočijo takojšen hladilni učinek in nudijo olajšanje otrokom z blago vročino. So varne, priročne in takoj pripravljene za uporabo, brez predhodnega hlajenja ali zamrzovanja. Frio blazinice vlažijo in hladijo v obliki hidrogelnega obliža. Spodbudijo izhlapevanje, znižajo vročino in omogočijo hladilni učinek. Frio blazinice se dobro prilagajajo koži, saj njihov rahlo kisel pH ne povzroča občutljivosti. Hladilni učinek Frio blazinic traja do 8 ur, na koži pa ostanejo pritrjene, ne da bi puščale za seboj lepljive ostanke. (čas učinkovanja se lahko spremeni zaradi zunanjih okoljskih razmer). Lahko se uporabljajo hkrati z zdravili, ki so predpisana otroku z vročino.

 • – Frio blazinice spodbudijo izhlapevanje, znižajo vročino in omogočijo hladilni učinek.
  – Frio blazinice se dobro prilagajajo koži, saj njihov rahlo kisel pH ne povzroča občutljivosti.
  – Hladilni učinek Frio blazinic traja do 8 ur, na koži pa ostanejo pritrjene, ne da bi puščale za
  seboj lepljive ostanke. (čas učinkovanja se lahko spremeni zaradi zunanjih okoljskih razmer).
  – Lahko se uporabljajo hkrati z zdravili, ki so predpisana otroku z vročino.

2 vrečki (4 blazinice).

NAVODILA ZA UPORABO

1. Na označenem mestu prerežite ovoj in izvlecite Frio blazinico. 2. Odstranite prozorni zaščitni film na zadnji strani blazinice. 3. Namestite blazinico na čelo. Količino se lahko poveča glede na bolnikove simptome. 4. Z zip-lock zadrgo dobro zaprite vrečko s preostalo blazinico, da preprečite izsušitev. Uporabite samo enkrat.

SHRANJEVANJE

1. Hraniti na hladnem in suhem mestu, na sobni temperaturi, v tesno zaprti posodi , brez neposredne izpostavljenosti sončnim žarkom. 2. Shranjevati na mestu, ki ni dosegljivo malčkom in otrokom. 3. Dobro zapreti zip-lock zadrgo po prvi uporabi, da se še neuporabljena blazinica ne izsuši.

UPORABA

Hladilna hidrogelna obloga za vročino pri otrocih.

OPOZORILO

Samo za zunanjo uporabo. Ne uporabljajte v bližini oči, ustnic, nosu, sluznic, ran in na vneti koži. Frio blazinice se lahko uporabljajo pri odraslih in otrocih, starejših od 6 mesecev. Če se otrokovo stanje poslabša ali pojavijo novi simptomi (glavobol, izpuščaj, vročina), poiščite zdravniško pomoč. Ne uporabljajte teh blazinic, če ste doživeli škodljive učinke pri uporabi drugih tipov blazinic. Če se pri uporabi pojavijo škodljivi stranski učinki (izpuščaji, srbež, rdečina idr.), takoj odstranite Frio blazinico. Posvetujte se s svojim zdravnikom, če pride pri uporabi do pojava stranskih učinkov ali alergične reakcije. Noseče in doječe ženske ter vsaka oseba z znanimi alergičnimi reakcijami (kot so izpuščaj, rdečina, srbež ) na zdravila, medicinske pripomočke ali kozmetiko naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom. Če ste sladkorni bolnik ali imate motnje v perifernem krvnem obtoku, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Otroci morajo uporabljati izdelek pod nadzorom odraslih. Obliž se ne bo dobro pritrdil na podlago, če je koža mokra ali mastna ali pa če pride v stik z lasmi ali oblačili. Proizvajalec ne odgovarja za posledice, ki bi nastale zaradi neodgovorne uporabe izdelka.

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica
Hladilna obloga za otroke Frio Pad
6.86

Zaloga: Na zalogi

Scroll to Top