Dekongestivni obliž za otroke Spiranto patch

5.22

Zaloga: Na zalogi

Šifra: 0571 Kategorija:
  • Brez poštnine nad 39€
  • 100% varen nakup

Spiranto obliž  sestavljata balzam iz eteričnih olj evkaliptusa, mete in sivke in matrični tip samolepilnega troslojnega obliža.

Spiranto obliži se uporabljajo za  izboljšanje dihanja in za zmanjševanje nabreklosti nosne sluznice. Sproščajo naravne hlape evkaliptusa, kar olajša dihanje, posebno preko noči. Aktivne učinkovine (evkaliptus, sivka in meta) v Spiranto obližu ožijo razširjene žilice v nosni sluznici, zmanjšujejo nastajanje nosnega izcedka in zmanjšujejo zamašenost nosu.

  • Izboljša dihanje in zmanjšuje neugodje, ki nastane pri zamašenem nosu.

 

Spiranto obliž sestavljata balzam iz eteričnih olj evkaliptusa, mete in sivke in matrični tip samolepilnega troslojnega obliža. Spiranto obliži se uporabljajo za izboljšanje dihanja in za zmanjševanje nabreklosti nosne sluznice. Sproščajo naravne hlape evkaliptusa, kar olajša dihanje, posebno preko noči. Aktivne učinkovine (evkaliptus, sivka in meta) v Spiranto obližu ožijo razširjene žilice v nosni sluznici, zmanjšujejo nastajanje nosnega izcedka in zmanjšujejo zamašenost nosu. Spiranto obliž pritrdimo direktno na oblačilo. Lahko se uporablja pri odraslih in otrocih, starejših od 2,5 let. Pri otrocih, mlajših od 2,5 let, uporaba obliža morda ni varna. Izboljša dihanje in zmanjšuje neugodje, ki nastane pri zamašenem nosu.

NAVODILA ZA UPORABO

1. Odstranite ovoj.

2. Odstranite zaščitni trak in pritrdi neposredno na oblačilo (pižama idr.), na prsnem predelu.

3. Spiranto obliž sprošča naravne hlape 6 – 8 ur, zato se priporoča, da se ga uporabi zvečer, pred spanjem.

SESTAVINE

Olje evkaliptusa, metino olje, olje sivke.

OPOZORILO

Samo za zunanjo uporabo. Ne pritrjujte direktno na kožo. Ne sme se uporabljati v primeru znane alergije na sestavine v balzamu in pri astmatikih. Ni za uporabo pri otrocih, mlajših od 2,5 let. Za enkratno uporabo, nato odvrzite. Izogibajte se kontaktu z očmi, sluznicami in ranami. Ne shranjujte nad 30°C. Ni za uživanje.

SHRANJEVANJE

1. Hraniti na hladnem in suhem mestu, na sobni temperaturi , brez neposredne izpostavljenosti sončnim žarkom. 2. Shranjevati na mestu, ki ni dosegljivo malčkom in otrokom.

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica
Dekongestivni obliž za otroke Spiranto patch
5.22

Zaloga: Na zalogi

Scroll to Top