Trgovina

 • Potovalna lekarna

  Trioderm Wart Cryotherapy spray, pršilo za odstranjevanje bradavic

  20.00

  Izdelek namenjen odstranjevanju majhnih kožnih bradavic (do cca. 5 mm v premeru) s hitrim zamrzovanjem obremenjenega področja z uporabo utekočinjenih plinov z nizkim vreliščem s pritrditvijo zamrznjene penaste blazinice. Sprej je namenjen domači uporabi, nanos je enostaven, hiter in varen. Primerno za otroke do 4. leta starosti.

 • Potovalna lekarna

  Akutol spray, zaščitno pršilo

  11.99

  AKUTOL™ pršilo je zaščitni fleksibilni povoj v obliki pršila, ki se uporablja za hitro zdravljenje odrgnin in manjših površinskih poškodb, predvsem na izpostavljenih mestih, ki jih je težko prekriti s klasičnimi povoji (komolci, kolena). Preprečuje stik rane z zunanjim okoljem, vendar ne preprečuje naravnega dihanja. Tvori vlažno mikrookolje, ki pospeši proces celjenja.

 • Otroški program

  Hladilna obloga za otroke Frio Pad

  6.86

  Frio blazinice so hladilne obloge za čelo, ki omogočijo takojšen hladilni učinek in nudijo olajšanje otrokom z blago vročino. So varne, priročne in takoj pripravljene za uporabo, brez predhodnega hlajenja ali zamrzovanja. Blazinice vlažijo in hladijo v obliki hidrogelnega obliža. Frio blazinice spodbudijo izhlapevanje, znižajo vročino omogočijo hladilni učinek.

 • Otroški program

  Dekongestivni obliž za otroke Spiranto patch

  5.22

  Spiranto obliž  sestavljata balzam iz eteričnih olj evkaliptusa, mete in sivke in matrični tip samolepilnega troslojnega obliža.

  Spiranto obliži se uporabljajo za  izboljšanje dihanja in za zmanjševanje nabreklosti nosne sluznice. Sproščajo naravne hlape evkaliptusa, kar olajša dihanje, posebno preko noči. Aktivne učinkovine (evkaliptus, sivka in meta) v Spiranto obližu ožijo razširjene žilice v nosni sluznici, zmanjšujejo nastajanje nosnega izcedka in zmanjšujejo zamašenost nosu.

  • Izboljša dihanje in zmanjšuje neugodje, ki nastane pri zamašenem nosu.

   

 • Potovalna lekarna

  Akutol Patch remover spray, pršilo za odstranjevanje obližev

  15.99

  Odstranjevalec obližev Akutol™ je prva pomoč za neboleče odstranjevanje tekstilnih ali plastičnih obližev, povojev in drugih medicinskih pripomočkov, prilepljenih na površino telesa. Varen in nežen do kože.

 • Potovalna lekarna

  Akutol Burn Spray, pršilo za opekline

  11.99

  Razpršilo namenjeno zdravljenju manjših opeklin na koži, ki so nastale v domačem okolju (površinskih in površinsko delnih opeklin) ali kot nega kože po prekomernem sončenju. 

 • Potovalna lekarna

  Akutol stop spray, pršilo za zaustavljanje krvavitev

  14.49

  AKUTOL™ Stop sprej ustavi krvavitev pri manjših površinskih poškodbah. Poškodba je zaščitena pred škodljivimi vplivi okolja in začne se proces celjenja. Praškasti premaz vpije tekočino, zeliščne sestavine  pomirijo in navlažijo poškodbo.

 • Kineziologija

  CURETAPE® Punch (Bež) 500x5cm

  16.35

  Kakovost Punch traku je enaka liniji Classic, vendar so ti trakovi opremljeni z luknjami. Perforirani vzorec povzroča razlike v tlaku znotraj nanesenega traku, zaradi česar receptorji v koži in fasciji prejmejo še več dražljajev. CureTape® Punch zagotavlja povečano raztezanje in deluje tridimenzionalno. Linija Punch je zelo primerna za lajšanje bolečin in za številne limfne aplikacije.

 • Kineziologija

  CURETAPE® Art (Tattoo) 500x5cm

  16.35

  CureTape Art je narejen z edinstvenim postopkom tiskanja, pri katerem se barvilo popolnoma absorbira v vlakna in tako ohranja površino gladko in mehko. Vpadljivi odtisi CureTape® Art se odlično kombinirajo z obstoječimi barvami CureTape Classic. Material je izdelan iz elastičnega visokokakovostnega bombaža in ima enako lepilno akrilno plast kot linija Classic.

 • Kineziologija

  CURETAPE® Sports (Limeta) 500x5cm

  16.35

  CureTape® Sports trak je izdelan iz viskoze, polsintetičnih vlaken z naravno osnovo. Viskoza ima enako udobje kot bombaž, čeprav ima mehkejši pridih in se hitreje suši.

 • Kineziologija

  CURETAPE® Classic 500x5cm

  15.35
  Moder
  Črn
  Zelen
  Bež
  Oranžen
  Roza
  Clear

  Elastičen bombažni material CureTape® Classic vsebuje zračno in hipoalergeno akrilno lepilo, ki zagotavlja udobje in združljivost z različnimi tipi kože.

 • Posebna nega

  Revamil® gel za rane v obliki brizg za 1x uporabo (sterilen)

  6.5578.68
  1kos
  12kos
  Clear

  Revamil gel za enkratno uporabo je sestavljen iz 100% prečiščenega (sterilnega) zdravilnega medu z visoko vsebnostjo encimov in nizkim pH. Revamil gel za rane nudi močno in dolgotrajno antibakterijsko zaščito ter ustvari prekrivno plast na rani. Revamil gel za rane je še posebej primeren za kronične in inficirane rane. Revamil gel za enkratno uporabo vsebuje 100% čist, steriliziran med.

Košarica
Kategorije izdelkov
Izdeleki v akciji
Izberi znamko
Filtriraj po ceni
-
Scroll to Top