Trgovina

 • Otroški program

  Hladilna obloga za otroke Frio Pad

  6.86

  Frio blazinice so hladilne obloge za čelo, ki omogočijo takojšen hladilni učinek in nudijo olajšanje otrokom z blago vročino. So varne, priročne in takoj pripravljene za uporabo, brez predhodnega hlajenja ali zamrzovanja. Blazinice vlažijo in hladijo v obliki hidrogelnega obliža. Frio blazinice spodbudijo izhlapevanje, znižajo vročino omogočijo hladilni učinek.

 • Otroški program

  Dekongestivni obliž za otroke Spiranto patch

  5.22

  Spiranto obliž  sestavljata balzam iz eteričnih olj evkaliptusa, mete in sivke in matrični tip samolepilnega troslojnega obliža.

  Spiranto obliži se uporabljajo za  izboljšanje dihanja in za zmanjševanje nabreklosti nosne sluznice. Sproščajo naravne hlape evkaliptusa, kar olajša dihanje, posebno preko noči. Aktivne učinkovine (evkaliptus, sivka in meta) v Spiranto obližu ožijo razširjene žilice v nosni sluznici, zmanjšujejo nastajanje nosnega izcedka in zmanjšujejo zamašenost nosu.

  • Izboljša dihanje in zmanjšuje neugodje, ki nastane pri zamašenem nosu.

   

 • Kineziologija

  CURETAPE® Punch (Bež) 500x5cm

  16.35

  Kakovost Punch traku je enaka liniji Classic, vendar so ti trakovi opremljeni z luknjami. Perforirani vzorec povzroča razlike v tlaku znotraj nanesenega traku, zaradi česar receptorji v koži in fasciji prejmejo še več dražljajev. CureTape® Punch zagotavlja povečano raztezanje in deluje tridimenzionalno. Linija Punch je zelo primerna za lajšanje bolečin in za številne limfne aplikacije.

 • Kineziologija

  CURETAPE® Art (Tattoo) 500x5cm

  16.35

  CureTape Art je narejen z edinstvenim postopkom tiskanja, pri katerem se barvilo popolnoma absorbira v vlakna in tako ohranja površino gladko in mehko. Vpadljivi odtisi CureTape® Art se odlično kombinirajo z obstoječimi barvami CureTape Classic. Material je izdelan iz elastičnega visokokakovostnega bombaža in ima enako lepilno akrilno plast kot linija Classic.

 • Kineziologija

  CURETAPE® Sports (Limeta) 500x5cm

  16.35

  CureTape® Sports trak je izdelan iz viskoze, polsintetičnih vlaken z naravno osnovo. Viskoza ima enako udobje kot bombaž, čeprav ima mehkejši pridih in se hitreje suši.

 • Kineziologija

  CURETAPE® Classic 500x5cm

  15.35
  Moder
  Črn
  Zelen
  Bež
  Oranžen
  Roza
  Clear

  Elastičen bombažni material CureTape® Classic vsebuje zračno in hipoalergeno akrilno lepilo, ki zagotavlja udobje in združljivost z različnimi tipi kože.

 • Posebna nega

  Revamil® gel za rane v obliki brizg za 1x uporabo (sterilen)

  6.5578.68
  1kos
  12kos
  Clear

  Revamil gel za enkratno uporabo je sestavljen iz 100% prečiščenega (sterilnega) zdravilnega medu z visoko vsebnostjo encimov in nizkim pH. Revamil gel za rane nudi močno in dolgotrajno antibakterijsko zaščito ter ustvari prekrivno plast na rani. Revamil gel za rane je še posebej primeren za kronične in inficirane rane. Revamil gel za enkratno uporabo vsebuje 100% čist, steriliziran med.

 • Posebna nega

  Revamil® gel za rane

  5.4912.94
  5g
  18g
  Clear

  Revamil hidrofilni gel za rane je sestavljen iz 100% čistega, medicinskega medu z visoko vsebnostjo encimov in nizkim pH. Skrbno nadzorovan proizvodni proces zagotavlja, da med ne vsebuje sledov pesticidov in je vedno enake kakovosti. Revamil hidrofilni gel za rane nudi močno in dolgotrajno antibakterijsko zaščito ter ustvari prekrivno plast na rani. Hidrofilni gel za rane Revamil je še posebej primeren za kronične in inficirane rane. Tuba Revamil hidrofilnega gela za rane vsebuje 100 % čist, steriliziran med.

 • Otroški program

  KOMPLET PODAJALNIK IN ZAŠČITNI POKROVČEK ZA SVEŽO HRANO (Food Feeder) blush barve

  22.99

  KOMPLET PODAJALNIK IN ZAŠČITNI POKROVČEK ZA SVEŽO HRANO (Food Feeder) blush barve

 • Otroški program

  SET SILIKONSKA PRSTNA ŠČETKA ZA ZOBE

  10.99

  Začnite ustno higieno vašega malčka s silikonsko prstno ščetko za zobe Haakaa! Zasnovana je posebej za vzgajanje pozitivnih in pomembnih zobozdravstvenih higienskih navad vašega otroka že od malih nog.

 • Kreme in geli

  CALENDULA – MARIGOLD BUTTER 10ml

  3.66

  Vlažilna krema z 90% aktivnimi izvlečki ognjiča

  Proizvedeno iz svežih cvetov ognjiča, šentjanževke, smajnika in sivke, ki jih pri Officinalis gojijo sami, da dosežejo več kot 90 % naravne aktivne sestavine.

 • Kreme in geli

  OFFICINALIS CRETATA – ARNICA MINT 25ml

  5.49

  Glinena krema na osnovi kaolina, 90% arnike in mete.

Košarica
Kategorije izdelkov
Izdeleki v akciji
Izberi znamko
Filtriraj po ceni
-
Scroll to Top