Potovalna lekarna

 • Potovalna lekarna

  Trioderm Wart Cryotherapy spray, pršilo za odstranjevanje bradavic

  20.00

  Izdelek namenjen odstranjevanju majhnih kožnih bradavic (do cca. 5 mm v premeru) s hitrim zamrzovanjem obremenjenega področja z uporabo utekočinjenih plinov z nizkim vreliščem s pritrditvijo zamrznjene penaste blazinice. Sprej je namenjen domači uporabi, nanos je enostaven, hiter in varen. Primerno za otroke od 4. leta starosti.

 • Potovalna lekarna

  Akutol spray, zaščitno pršilo

  11.99

  AKUTOL™ pršilo je zaščitni fleksibilni povoj v obliki pršila, ki se uporablja za hitro zdravljenje odrgnin in manjših površinskih poškodb, predvsem na izpostavljenih mestih, ki jih je težko prekriti s klasičnimi povoji (komolci, kolena). Preprečuje stik rane z zunanjim okoljem, vendar ne preprečuje naravnega dihanja. Tvori vlažno mikrookolje, ki pospeši proces celjenja.

 • Potovalna lekarna

  Akutol Patch remover spray, pršilo za odstranjevanje obližev

  15.99

  Odstranjevalec obližev Akutol™ je prva pomoč za neboleče odstranjevanje tekstilnih ali plastičnih obližev, povojev in drugih medicinskih pripomočkov, prilepljenih na površino telesa. Varen in nežen do kože.

 • Potovalna lekarna

  Akutol Burn Spray, pršilo za opekline

  11.99

  Razpršilo namenjeno zdravljenju manjših opeklin na koži, ki so nastale v domačem okolju (površinskih in površinsko delnih opeklin) ali kot nega kože po prekomernem sončenju. 

 • Potovalna lekarna

  Akutol stop spray, pršilo za zaustavljanje krvavitev

  14.49

  AKUTOL™ Stop sprej ustavi krvavitev pri manjših površinskih poškodbah. Poškodba je zaščitena pred škodljivimi vplivi okolja in začne se proces celjenja. Praškasti premaz vpije tekočino, zeliščne sestavine  pomirijo in navlažijo poškodbo.

Košarica
Kategorije izdelkov
Izdeleki v akciji
Izberi znamko
Filtriraj po ceni
-
Scroll to Top