Dobrodošli v spletni trgovini VitaCure!

Za podporo zdravju celotne družine vam v naši spletni trgovini zagotavljamo varen nakup preverjenih izdelkov najvišje kakovosti. Izbirate lahko med raznovrstnimi hladilnimi, ogrevalnimi in masažnimi geli in kremami, ki s skrbno zasnovanimi kombinacijami naravnih sestavin blagodejno delujejo na mišice in sklepe.   

Nakupovanje

Posebej bogato založen je naš otroški kotiček. V njem med drugim najdete hladilne obloge FrioPad, ki malčkom z blago vročino zagotavljajo  takojšen hladilni učinek in olajšanje ter  Spiranto obliže za lajšanje dihanja ob zamašenem nosku. V ponudbi so še nosni aspiratorji, kapljice za ušesa, kreme za preprečevanje dermatitisa, kreme za rane in številni pripomočki za podporo dojenju in nego ter dobro počutje dojenčkov. V rubriki medicinska oprema pa vas čakajo kakovostni izdelki za preprečevanje okužb, kot so  antibakterijski geli in certificirane zaščitne maske.  Želimo vam prijetno nakupovanje in predvsem DOBRO zdravje.  

Astravita d.o.o.

Farmacevtska družba AstraVita d.o.o. je zastopnik uveljavljenih blagovnih znamk za področja zdravil, medicinske opreme, medicinskih pripomočkov ter veterinarskih zdravil in izdelkov v Sloveniji in v drugih državah regije Alpe – Adria.

Osebna izkaznica


Astravita d.o.o.
https://astra-vita.eu/
Beethovnova ulica 6, 1000 Ljubljana.
Matična številka: 1538012000
ID številka za DDV SI 30806054
Družba je vpisana pri okrožnem sodišču v Ljubljani št.reg.vl 1/33527/00

Košarica
Scroll to Top