Cleanex PRO 70 – Alkoholno čistilo gladkih površin 1L

9.91

Zaloga: Na zalogi

CLEANEX PRO 70 je pripravljena alkoholna tekočina za hitro in učinkovito izboljšanje higiene površin kot so delovne površine, sanitarne površine … Uporablja se samo za površine, ki so odporne proti alkoholu. Čistilo je brez dišav in barve. 

Cleanex PRO 70 vsebuje 70 % alkohola. Cleanex PRO 70 alkoholno čistilo učinkovito deluje na viruse z ovojnico, med katere spadajo tudi vsi člani družine koronavirusov in virusov gripe.

Šifra: 0617 Kategorija:
  • Brez poštnine nad 39€
  • 100% varen nakup

Cleanex PRO 70 je alkoholna raztopina, ki dezinficira gladke površine z virucidnim, baktericidnim in fungicidnim delovanjem. Izdelek je vpisan v register biocidnih proizvodov na ministrstvu za zdravje (Urad RS za kemikalije). Cleanex PRO 70 vsebuje 70 % alkohola. Cleanex PRO 70 alkoholno čistilo učinkovito deluje na viruse z ovojnico, med katere spadajo tudi vsi člani družine koronavirusov in virusov gripe.

Cleanex PRO 70 ima narejen test učinkovitosti po standardu SIST EN 1650 in SIST EN 1276.

PREDNOSTI: Cleanex PRO 70 je že pripravljena alkoholna raztopina, ki zagotavlja hitro in visoko stopnjo higiene površin (delovne, sanitarne površine itd. ).
UPORABLJA SE SAMO ZA POVRŠINE, KI SO ODPORNE PROTI ALKOHOLU.
Dezinfekcijsko sredstvo je brez dišav in barve. NI PRIMERNO ZA PITJE.

Cleanex PRO 70 ima rok uporabe 12 mesecev od odprtja embalaže.

Hraniti v tesno zaprti posodi, pri temperaturi do 25°C.

Proizvajalec: KEMIKAL d.o.o., Ljubljanska c. 43A, 1241 Kamnik, www.kemikal.si

NAVODILA ZA UPORABO

CLEANEX PRO 70 se uporablja kot koncentrat za pršenje. Z razpršilko nanesite sredstvo z razdalje 30 cm in pustite učinkovati 30 sekund. Površina bo po kratkem času suha in je ni potrebno izpirati. Po potrebi samo obrišite s čisto krpo. Priporočljivo doziranje 40 – 50 mL/m2. Primerno tudi za površine, ki so v stiku z živili.

SESTAVINE

Alkohol denat, voda.

OPOZORILA

Aktivna snov: etanol. Vsebnost aktivne snovi 70 vol. %. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ob požaru: za gašenje uporabiti prah, peno ali CO2. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Odstraniti vsebino/posodo preko pooblaščenih odstranjevalcev.

Košarica
Cleanex PRO 70 – Alkoholno čistilo gladkih površin 1L
9.91

Zaloga: Na zalogi

Scroll to Top