Dnevi medgeneracijskega sožitja

Sredi maja, v tednu vseživljenjskega učenja, bodo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekali prvi Dnevi medgeneracijskega sožitja, katerih osrednji namen je medsebojno povezovanje generacij in aktivno vključevanje vseh generacij v ekonomsko, družbeno in politično življenje. Gospodarsko razstavišče bo tako med 14. in 16. majem 2019 od 9. do 18. ure stičišče medgeneracijskega povezovanja ter prizorišče za aktualne razprave o trgu dela in upokojevanju, o možnostih učenja v vseh življenjskih obdobjih, primerih dobrih praks ter sodelovanja na področju kulture in kreativnega rokodelstva. Vstop na prireditev je PROST!

 

Okrogle mize, delavnice in zanimive predstavitve
Kakšen je družbeni in socialni položaj starejših in mladih; kako sožitje med generacijami povečati; kje se lahko učimo primerov dobrih praks; kdaj in pod kakšnimi pogoji se upokojujemo; kako mladim omogočiti vstop na trg dela; kako izobraževalne programe prilagoditi potrebam trga? To so le nekatere teme številnih okroglih miz, delavnic in predstavitev, na katere vas vabijo o organizatorji.

»Kultura in prosveta, to naša bo osveta«
Lokalna društva so pripravila tudi zelo pester kulturni program. Na osrednjem odru prireditve se bo v treh dneh predstavilo prek 60 dramskih, vokalnih, folklornih in plesnih skupin iz vse Slovenije. V ustvarjalnem stičišču Zveze društev upokojencev Slovenije bo potekala predstavitev rokodelskih izdelkov, prikaz rokodelskih znanj in veščin ter delavnice za obiskovalce.

 

AstraVita sejemski popust in strokovni nasveti
Na Dnevih medgeneracijskega sožitja boste našli tudi stojnico našega podjetja AstraVita, kjer vam predstavimo svoje izdelke za podporo zdravju najvišje farmacevtske kakovosti in knjigo prof. dr. Boruta Štruklja »Zdravilne rastline; 60 receptur prof. dr. Boruta Štruklja«, ki jo ob nakupu treh izdelkov na sejmu prejmete brezplačno in vas povabimo k sodelovanju v nagradnih igrah. Vse izdelke podjetja AstraVita boste lahko na sejmu kupili s 15% popustom, z vami pa bodo tudi strokovnjaki na področju farmacije in prehrane, ki jih lahko povprašate vse, kar vas zanima o možnostih za podporo zdravju, vaših zdravstvenih težavah in zdravilih ter zdravi in ustrezni prehrani.

 

S ponosom sporočamo, da se nam bo med strokovnjaki, ki bodo na naši stojnici voljo za nasvete, 15. in 16. maja 2019 pridružil tudi prof. dr. Borut Štrukelj, mag. farm. Natančno uro še sporočimo, zato nas spremljajte še naprej.
Poiščite nas torej na Dnevih medgeneracijskega sožitja, saj se srečanja z Vami izjemno veselimo!

 

 

 

Celoten program prireditve: http://www.medgeneracijsko-sozitje.si/program

Košarica
Scroll to Top